Achter de schermen.. van weddingplanner tot goodiebag

Hoe ik in aanraking ben gekomen met Arieta en de Stichting? Laten we zeggen dat het zo had moeten zijn… Mijn schoonzus en ik wilden iets leuks gaan doen samen. Wat we eigenlijk allebei het leukst vonden, was iets goeds doen! Nog geen week later belde ze me op dat ze iemand had ontmoet die iets geweldigs aan het organiseren was: een verwendag voor (ex)kankerpatiënten.

Helaas hebben veel mensen een verhaal als het om kanker gaat en ook ik heb mijn verhaal. Een vriendschap die ons door deze ellendige ziekte dichter bij elkaar heeft gebracht, maar ons ook veel te vroeg uit elkaar heeft getrokken. Of ik dus mee wilde werken aan een verwendag voor kankerpatiënten midden in de strijd of die deze strijd hebben overwonnen? Nou, daar hoefde ik niet lang over na te denken!!!

Het begon met of ik als weddingplanner wilde helpen met het draaiboek… Natuurlijk! Maar ondanks dat ik me uiteindelijk niet bezighoud met het draaiboek, ben ik chef-goodiebag, chef-fotohokje, chef-flyers en chef-doe-maar-wat-nodig-is geworden. En wat geeft dat een voldoening! Als je ziet hoe iedereen zich vol overgave op de stichting stort, word je daar al snel in meegesleurd!

De reacties van iedereen om me heen zijn ook echt fantastisch.

Mijn vader heeft een eigen bedrijf en zei: “Wat? Zoek je goodies? Hoeveel? 500? Regel ik voor je!!!”

Zelf moest ik iets navragen bij Squla en ik dacht: het valt te proberen… En ja hoor, binnen 10 minuten kreeg ik te horen dat ze wat leuks in de kinder-goodiebags wilden doen.

Laura van Laura’s beauty & hair twijfelde ook geen seconde en bood een bon aan voor 2,5 uur ontspanning (massage & facial) voor de veiling!! (Jazeker, we sluiten de dag af met een spectaculaire veiling en IEDEREEN is welkom!!)

Ik vroeg Martin van Propfun of hij een fotohokje wilde sponsoren en hij ging direct mee in mijn enthousiasme! Op de verwendag kun je daarom leuke en grappige foto’s maken en direct mee naar huis nemen!
Erwin van Beste Bands heeft gelijk geregeld dat Jonny Smokes een optreden sponsort voor de veiling!

Mijn zus ging op haar werk aan de slag voor de goodiebags en kwam met stapels gadgets aanzetten. Zo ken ik ook nog iemand bij Hugo’s Pannenkoeken en ook daarvan hebben we een kadobon gekregen. Weer een ander regelde koeken voor de vrijwilligers van JK.

Iedereen helpt waar ze kunnen, ook met flyeren. Ze vragen het op hun werk of bij leveranciers die ze kennen… Het is werkelijk waar fantastisch!!

Via deze weg wil ik ook gelijk iedereen bedanken voor hun vrijgevigheid en het steunen van deze fantastische stichting!!

Tot slot kan ik eigenlijk alleen maar zeggen: zit je zelf midden in de strijd of heb je de strijd achter de rug? Meld je aan, je hebt het echt verdiend! Neem lekker je gezin mee en probeer je zorgen een dagje opzij te zetten en te genieten!